LaLa Band dă startul turneului naţional al anului!

Apropo.ro / 23.08.2012, 12:40
LaLa Band dă startul turneului naţional al anului!
In mai puţin de zece zile, trupa-vedetă a serialului “Pariu cu Viaţa”, dă startul primului turneu naţional din cariera sa muzicală.

După ce zeci de mii de oameni au venit din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate pentru a putea participa la concertele LaLa Band ce au avut loc în Bucureşti, acum tinerii artişti s-au hotărât să meargă ei în oraşele fanilor!

Concertul care deschide marele turneu, va avea loc în Bacău, vineri, 31 august, la Teatrul de vară, de la ora 19.00.

„Ne aşteaptă o perioadă pe cât de plină, pe atât de frumoasă! Mă bucur că putem fi alături de fanii noştri din toată ţara!” a spus entuziasmată Alina.
Lala Band„Super concerte, oameni care ne iubesc şi pe care-i iubim, muzică multă, culoare, drumuri lungi prin ţară şi momente speciale, în felul ăsta îmi imaginez eu toată nebunia care va incepe odata cu 31 august!” a declarat Dorian.

„Un turneu prin toată ţara înseamnă încă un vis împlinit! Sunt foarte încântată că putem fi alături şi de fanii care ne-au scris pe Facebook şi ne-au spus dezamăgiţi că nu au putut ajunge în iunie în Bucureşti. Dacă ei nu au putut veni la noi, nicio problemă, mergem noi la ei!” a spus Criss.

„Incă de la început am vorbit de LaLa Nation şi uite că acum ideea devine realitate, se materializează într-un turneu naţional. De abia aştept să ajungem şi să le dăm tuturor câte puţin din energia LaLa Band”, a adăugat Vlad.

„Ăsta e rezultatul a tot ce-am construit de-a lungul timpului, a faptului că am muncit, am fost dedicaţi visului nostru şi fideli fanilor.” a spus Sore.

„Acest turneu reprezintă o desfăşurare de forţe imensă, se munceşte foarte mult iar asta nu poate decât să ne bucure pentru că suntem activi, ne ţine în priză şi facem ceea ce ne place.” a declarat Rapha.

Mai mult decât atât, imediat după concertul de pe 31 august de la Bacău, LaLa Band ajunge şi în Suceava pe 1 septembrie, la Cetatea de Scaun a Sucevei, de la ora 20.00.