LaLa Band dansează pentru 9 copii, la Dansez pentru tine

De: Cătălina Matei / 24.11.2011, 12:59
LaLa Band dansează pentru 9 copii, la Dansez pentru tine
Cei 20 de tineri din trupa LaLa Band îşi unesc forţele pentru a împlini visul a 9 copii talentaţi. Ei vor dansa vineri, în cadrul emisiunii Dansez pentru tine, pentru un caz umanitar.

Trupa „Born For Trouble”, cei pentru care tinerii de la LaLa Band intră în ringul viselor, s-a compus în cadrul unui proiect non-profit, înfiinţat în urmă cu un an pentru educarea copiilor din Ferentari şi pentru a le oferi celor talentaţi o şansă de a ieşi din ghetou. Trupa este compusă din 9 copii, care provin din familii cu probleme financiare şi nu numai. Majoritatea copiilor fie au un singur părinte, fie aceştia sunt divorţaţi sau nu deţin un loc de muncă.

„Pentru noi este o onoare să participam la Dansez pentru tine. Îmi place foarte mult emisiunea, o urmăresc de mulţi ani şi vom dansa din toată inima pentru 9 copii care cred în pasiunea lor, dansul”, mărturiseşte Dorian Popa, protagonistul serialului „Pariu cu viaţa”, difuzat la PRO TV. „Ne vom mobiliza, dansăm pentru o cauză nobilă şi le dorim celor de la Born for Trouble să-ţi atingă visul. Punem şi noi umărul la clădirea unui vis, aşa cum putem”, adaugă Alina Eremia, interpreta Ioanei Popa.

Vica, coregrafa care antrenează perechea formată din Aylin şi Ovidiu Danci şi totodată coregraful serialului „Pariu cu viaţa”, va fi cea care îi va pregăti pe cei 20 de tineri de la „LaLa Band” să intre pregătiţi, vineri seara, în ringul viselor de la Dansez pentru tine.