LaLa Band, isterie printre puştoaice la concert!

De: Cătălina Matei / 12.03.2012, 12:47
LaLa Band, isterie printre puştoaice la concert!
LaLa Band a ridicat în picioare cei peste 5.000 de fani prezenţi în weekend la Sala Palatului din Bucureşti, la mega concertul LaLa Love.

Timp de două ore şi jumătate, membrii trupei din serialul „Pariu cu viaţa” au cântat, au dansat, au lăcrimat de emoţie, au fost copleşiţi de isteria creată în sală.
Prezenţi cu două ore înainte de începerea concertului, fanii au umplut Sala Palatului, au venit de la sute chiar mii de kilometri distanţă, căci trei tinere au sosit special la concert din Belgia, Italia şi Moldova.
„Am rămas fără cuvinte când am vazut mii de oameni aclamând numele „LaLa Band”! Se pare că visele devin realitate! Tot ce s-a întâmplat în seara asta aici a fost cu adevărat magic!” a spus Alina Eremia.
„Copleşiţi de emoţii, am reuşit să ne relaxăm în momentul în care am intrat pe scenă, unde publicul a fost extraordinar iar atmosfera pe care ne-au pregătit-o şi cu care ne-au întâmpinat fanii ne-a ajutat să ne distrăm alături de ei , într-un concert, zic eu, FOARTE REUSIT!” a spus Dorian Popa.
Minute în şir, glasurile a mii de oamenii au strigat în cor „LaLa Band”, clipe ce i-au făcut pe toti cei 20 de tineri aflati în culise să lacrimeze.
„Am sperat la asta îns nu am crezut că o sa devină realitate. Dacă la lansarea din mall am rămas fără cuvinte, aici am plâns înainte să intram pe scenă. Avem cei mai tari fani din lume! Love all!” a spus emoţionată Sore.
Cu ocazia concertului „LaLa Love”, trupa a lansat şi cel de-al doilea album din carieră, numit „LaLa Love Songs”, ce conţine 18 piese şi poate fi achiziţionat din orice magazin de specialitate din ţară.
Concertul susţinut de LaLa Band la Sala Palatului poate fi văzut pe www.voyo.ro