Lala Band lanseaza HITUL „Suflete pereche”

De: Nicoleta Nicolae / 01.12.2014, 07:00
Lala Band lanseaza HITUL
Pe 1 Decembrie, la marele show care va fi sustinut in Afi Palace Cotroceni,

LaLa Band lanseaza un nou single, “Suflete pereche”, in cadrul marelui concert pe care trupa il va sustine in mall-ul Afi Palace Cotroceni.

“Suflete pereche”, noua piesa din repertoriul LaLa Band este realizata 100% de membrii trupei. Compozitia si orchestratia ii apartin lui Bubu, liniile de voci poarta semnatura lui Sore, textul este scris de Sore impreuna cu Rapha, iar partea de rap este creata de Dorian. 

1 Decembrie se anunta a fi o zi magica pentru toti cei care vor fi prezenti la Afi Palace Cotroceni. Vor fi 4 mini concerte care incep la ora 15:30, iar de la 19:30, fanii sunt invitati langa scena amenajata din zona patinoarului, unde LaLa Band  va sustine un mega show. 

Membrii trupei LaLa Band vor canta in prima auditie single-ul “Suflete pereche”, isi vor incanta fanii cu piesele deja celebre  si ii vor introduce pe acestia in spiritul sarbatorilor de iarna cu colinde de Craciun.

Surprizele nu se incheie aici! Cu ocazia acestui eveniment, trupa LaLa Band si TV&Film Academy by Ruxandra Ion ofera un discount de 20% la toate cursurile academiei. Mai mult decat atat, si echipa Afi Palace Cotroceni le-a pregatit participantilor multe surprize si cadouri.

Pe 1 Decembrie, fanii LaLa Band sunt invitati sa sarbatoreasca ziua Romaniei, dar si ziua in care Afi Palace Cotroceni aniverseaza 5 ani de la infiintare, la un concert special marca LaLa Band! 

De asemenea, se implinesc 3 ani de la primul concert sustinut de LaLa Band in Afi Palace Cotroceni, concertul care a adunat 15.000 oameni la un loc, care au cantat si au dansat la unison cu idolii lor si au facut sa vibreze intregul mall, care a devenit o locatie de suflet a trupei, intrucat marcheaza momentul in care a luat nastere super Natiunea LaLa.  

4 ani de existenta, 5 albume lansate, peste 30 de piese originale,multiple premii castigate,  “Discul de Aur” oferit de MediaPro Music pentru cele 10.000 de albume vandute in 2012… iar fenomenul LaLa Band continua!