LaLa Band pleacă în turneu naţional

Apropo.ro / 06.09.2013, 08:00
LaLa Band pleacă în turneu naţional
LaLa Band va porni într-un nou turneu, "LaLa Love Forever", începând din 24 septembrie, prin mai multe oraşe din ţară.

noul membru LaLa Band Alex vor lua din nou cu asalt sălile de concert din toată ţara, promiţând show-uri de zile mari în acelaşi stil LaLa cu care şi-au obişnuit fanii

Concertul care deschide turneul va avea loc la Piatra-Neamţ, pe 24 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 19.30. A doua zi este programat un concert la Iaşi, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 19.30.

Cei care vor fi prezenţi la concerte vor putea asculta piese deja consacrate ale trupei-vedetă, precum „Stage of joy” şi „Dance dance dance”, dar şi alte cântece ale formaţiei, atât de pe albumele anterioare, cât şi de pe cel mai recent material discografic LaLa Band, „LaLa Love Forever”, primul album care conţine doar melodii 100% originale. În plus, fanii vor auzi piese în primă audiţie din noul proiect în care membrii LaLa Band sunt implicaţi.

Până la debutul turneului, fanii LaLa Band îşi pot vedea favoriţii în cadrul unor show-uri de excepţie, la Romanian Music Awards, pe 14 septembrie, la Braşov, şi la Media Music Awards, pe 19 septembrie, la Sibiu. La Romanian Music Awards, LaLa Band este nominalizată la categoria Best Group, cu piesa „Dance Dance Dance”.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălilor de spectacole şi online, pe www.vandbilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, precum şi în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi în magazinele Germanos.