LaLa Band, ultimele repetiţii pentru “LaLa Summer Love”

De: Pusa Toader / 31.05.2012, 11:59
LaLa Band, ultimele repetiţii pentru “LaLa Summer Love”
Au mai rămas doar două zile până la cele două concerte “LaLa Summer Love” susţinute de LaLa Band.

Iniţial, un singur concert „LaLa Summer Love” a fost organizat, pe 2 iunie, la Arenele Romane, însă cererea extrem de mare a fanilor şi miile de bilete care s-au vândut încă din primele săptămâni i-au determinat pe organizatori să reediteze concertul, exact a doua zi: duminica, 3 iunie, la aceeaşi oră şi în aceeaşi locaţie.

„Este o atmosferă incendiară aici la repetiţii! Sunt sigură că ambele concerte se vor ridica la înălţimea aşteptărilor fanilor noştri şi a tuturor celor care iubesc serialul ”. ne-a spus Alina.

„Mă simt extraordinar! Atmosfera este relaxată pentru că am mai dobândit experienţă, în urma concertului de la Sala Palatului. De abia aşteptăm să vină zilele concertelor şi sa vedem pline Arenele Române,” a declarat Dorian.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro .

LaLa Band va aşteapta pe 2 şi pe 3 iunie la Arenele Romane, de la orele 20:00, pentru o dublă experienş- „LaLa Summer Love”.