LaLa Band va cânta la Media Music Awards

Apropo.ro / 11.09.2013, 08:00
LaLa Band va cânta la Media Music Awards
Trupa-fenomen LaLa Band va cânta pe 19 septembrie, la Sibiu, în cadrul Media Music Awards, considerat cel mai important eveniment muzical de acest tip din România.

Criss si Vlad, Alina si Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi si noul membru LaLa Band, Alex, vor sustine un concert in Piata Mare a Sibiului, in fata a peste 30.000 de spectatori si a altor cateva milioane de telespectatori, din peste 50 de tari.

Fanii celor 12 tineri talentati isi pot vota trupa favorita la categoria Fans Like Award, pana pe 15 septembrie, accesand http://on.fb.me/PEFlvL.

“Va multumim pentru sustinere si voturi si de-abia asteptam sa ne vedem la Sibiu. Va promitem un super show LaLa. Va iubim!”, au spus Criss si Vlad.

Dupa concertul de la Sibiu, LaLa Band va porni in septembrie in cel de-al patrulea turneu national, “LaLa Love Forever”! Evenimentul care deschide marele turneu va avea loc la Piatra Neamt, pe 24 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 19:30. A doua zi, fanii ieseni au sansa sa-si vada live idolii, intr-un spectacol de exceptie ce va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 19:30.