Lalaband, megaconcert la Sala Palatului!

De: Nicoleta Nicolae / 09.03.2012, 13:14
Lalaband, megaconcert la Sala Palatului!
Membrii trupei Lalaband, din serialul “Pariu cu viaţa” de la PRO TV, se pregătesc de primul lor megaconcert, pe 11 martie, la Sala Palatului. Între timp, ne mărturisesc care sunt melodiile lor preferate.


Alina
„My Real Love” este piesa mea preferată de pe albumul „LaLa Love Songs”. Este o piesă specială pentru mine, e foarte sensibilă şi în acelaşi timp puternică.


Dorian

Toate piesele de pe noul album îmi plac foarte mult, însă cea care e cel mai aproape de sufletul meu este „Who Cares”. N-aş putea să explic exact motivul, dar ce ştiu sigur este că „Who Cares” reprezintă melodia pe care o simt cel mai bine atunci când o cânt.


Cristina
Piesa mea preferată de pe noul album este „Need You Now” pentru că reprezintă prima melodie pe care am cântat-o alături de Vlad. În plus, „Need You Now” ascunde multe amintiri plăcute.

Vlad
Fără doar şi poate,”Stage Of Joy” este piesa mea de suflet. Ea este, de fapt, piesa cu care, în urmă cu un an ne-am lansat, am demarat acest proiect şi în plus, „Stage Of Joy” a scos din noi toată „LaLa Energia”!



Sore

„Mad about you” este în topul preferinţelor mele, asta pentru că ador personajul pe care-l interpretez, iar această piesă reuşeşte să-l descrie cel mai bine.

Raphael
„You Belong To Me” reuşeşte să scoată tot ce e mai bun din mine. Este extrem de pozitivă. Mai mult decât atât, piesa are un mesaj special, foarte sensibil, fiind în acelasi timp şi foarte veselă.

Alexia
„Who Cares” este o piesa compusa de Ionut Adrian Radu care transmite un mesaj special tuturor indragostitilor si asta e motivul pentru care am un feeling special pentru aceasta piesa.

Dima
„Apologize”, o piesă care mă reprezinta atât în serial cât şi în viaţa de zi cu zi. Este o piesă foarte frumoasă şi, în plus, îmi place foarte mult şi trupa One Republic.

Gloria
„My Real Love” este preferata mea pentru ca e o piesă originală LaLa Band. În plus, nu este o melodie tocmai obişnuită pentru că duce foarte mult spre zona de dubstep, acesta fiind unul dintre stilurile mele preferate.



Bubu

„My real love”. Îmi place foarte mult orchestraţia ei, dar şi ultima parte pentru că face piesa foarte actuală.

Dacă vreţi să le ascultaţi melodiile şi să-i vedeţi live pe scenă pe membrii Trupei Lalaband, acum aveţi ocazia. Pe 11 martie la Sala Palatului, LaLa Band susţine un mega concert şi îşi lansează al doilea album: LaLa Love Songs.