Lalabu pentru bebeluși! Ce trebuie să știi despre el (Poze)

Apropo.ro / 21.11.2014, 17:00
În ultimii ani au apărut numeroase "gadgeturi" de cărat bebelușul. Și Lalabu își face loc printre ele.

După clasicul port-bebe, sling sau wrap iată că în lumea bebelușilor și-a făcut apariția și lalabu.

lalabu

Acest produs este un tip de bluză ce poate fi purtată de mămică precum oricare alta obișnuită, dar care este prevăzută cu spațiu de cărat bebelușul, precum un marsupiu. Susține bebelușul la piept fără probleme, iar mămica este în ton cu tendințele, plus că nu mai are grija de a pune multe alte sisteme de cărat pe ea. O simplă bluză a rezolvat totul.

După cum spuneam, Lalabu poate fi purtată ca bluză, permite alăptarea bebelușului cu ușurință, poate căra un bebe de până la 7 kilograme greutate (cam între 6 luni și 1 an), permite un somn liniștitor bebelușului și este realizat în SUA.

lalabu

Produsul poate fi purtat atât prin casă, precum și în aer liber, pentru plimbările prin parc.

Garett, Brian și Keri reprezintă „creierul” din spatele acestei idei și au fost inspirați în urma unei vizite în Burkina Faso, Africa. Acolo au văzut cum își poartă mamele bebelușii, dar și cum muncesc din greu în același timp.

În urma acestei întâmplări, cei trei donează acum câte un dolar din fiecare piesă lalabu vândută femeilor din Africa și Atlanta, care trudesc din greu să-și crească bebelușii și care sunt exploatate să aibă o viață mai bună.

lalabu

– Lalabu se găsește în toate mărimile și culorile

– conține 72% polyester, 24% celofibră și 4% spandex

– odată poziționat copilul nu mai trebuie susținut și cu mâinile, dar vei face asta din cauza greutății lui

– poate fi purtat zilnic, oricât.