L.A.M.B. fragrance by Gwen Stefani

Apropo.ro / 24.07.2007, 10:25
L.A.M.B. fragrance by Gwen Stefani
Moda celebritatilor care isi lanseaza parfumuri ce le poarta numele nu a apus inca. Exemplul pop starurilor si al vedetelor de la Hollywood este urmat de Gwen Stefani, care de altfel, s-a lansat de ceva vreme si in lumea modei, conform fashionunited.co.uk. Pentru ca piesele vestimentare din

Moda celebritatilor care isi lanseaza parfumuri ce le poarta numele nu a apus inca. Exemplul pop starurilor si al vedetelor de la Hollywood este urmat de Gwen Stefani, care de altfel, s-a lansat de ceva vreme si in lumea modei, conform fashionunited.co.uk.

Pentru ca piesele vestimentare din colectia L.A.M.B. au fost apreciate, cantareata s-a gandit sa lanseze si un parfum pentru linia de fashion si accesorii. Sau poate pentru ca orice designer prestigios are nevoie de un parfum care sa-i completeze colectiile.

Gwen nu s-a gandit inca ce nume sa dea parfumului, pe care il va lansa in toamna, insa se lauda ca ea insasi il va purta tot timpul si va avea un numar infinit de sticlute.

Nu stim deocamdata esentele preferate de Stefani pentru acest parfum, insa stim ca va fi produs de Coty, firma cu care au colaborat si Vera Wang, Marc Jacobs, Kate Moss sau Sarah Jessica Parker.

Raluca Iorga