Lamia Beligan, despre tatăl ei:”Cred că mă veghează de acolo de unde este”

De: Cristiana Trifu / 15.01.2018, 11:51
Lamia Beligan, despre tatăl ei:”Cred că mă veghează de acolo de unde este”
Îndrăgita actriţă Lamia Beligan, fiica maestrului Radu Beligan, vorbeşte cu lacrimi în ochi despre sentimentele pe care le are faţă de tatăl ei şi despre felul cum îi simte prezenţa în cele mai tensionate momente, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Lamia Beligan se bucură de un succes enorm atât în ţară cât şi peste hotare cu piesa ”Vivien Leigh- ultima conferinţă de presă” în care interpretează personajul principal. Actriţa este convinsă că succesul se datorează cumva şi tatălui ei, maestrul Radu Beligan, pe care l-a simţit tot timpul alături de ea.

„Este un rol în care joc cu trupul şi cu sufletul.  A apucat să vadă o reprezentaţie din spectacol.  M-am bucurat foarte tare că el m-a văzut şi sunt sigură că a fost mândru de mine, am fost fericită că l-a văzut. Simt, da, simt că este lângă mine. Şi mă gândesc la el, vorbesc cu el. Cred că mă veghează de acolo de unde este. Tot răsunetul şi succesul acestui spectacol simt cuiva că i se datorează şi lui”, mărturiseşte Lamia Beligan, cu lacrimi în ochi.