Lana Del Rey, pe coperta noului număr GQ

Apropo.ro / 10.12.2012, 16:20
Lana Del Rey, pe coperta noului număr GQ
Noul număr al revistei GQ o are pe copertă pe Lana Del Rey, un star pop care reînvie o perioadă în care vedetele se numeau dive, iar cultivarea misterului era obligatorie. Povestea ei a început în urmă cu 15 luni, când lumea a căzut secerată la picioarele Lanei și s-a îndrăgostit iremediabil de „Video Games", o piesă enigmatică, la ale cărei versuri am rezonat cu toții.

Și pentru că GQ se străduiește de fiecare dată să vă prezinte conținut local cât mai mult, de data aceasta veți găsi în paginile revistei câteva materiale cu personaje demne de titulatura de bărbat GQ.

Citiți un interviu cu tenismenul Horia Tecău și bucurați-vă de pozele pe care i le-a făcut Alex Gâlmeanu, aflați povestea din spatele succesului unei legende a sportului românesc, Ivan Patzaichin, în rubrica Portret GQ, și din ce motiv Cezar, unul dintre cei mai valoroși contratenori din lume, va bifa o premieră mondială.

Ați vrut să aflați mai multe despre geniul creativ al lui Alexander McQueen? În noul număr GQ, veți decoperi povestea fascinantă a celui mai de succes designer al casei, directorul de creație Sarah Burton, și veți afla de ce va exista un magazin McQueen pe celebra Savile Row.

Ați văzut de multe ori la știri reportaje despre pirații somalezi, dar au rămas doar la stadiul de poveste. Citiți în GQ relatarea corespondentului special BBC, care a mers pe un vas comercial, pe o rută periculoasă, și a descris fenomenul de la fața locului.

Și pentru că este iarnă și frigul este un inamic redutabil, în paginile de grooming veți găsi soluții pentru ca acesta să nu vă afecteze.

Nu în ultimul rând – GQ vă ofere peste 60 de pagini de modă, tendințe, shopping și ghiduri de stil. Printre acestea: un editorial având ca temă schiul, nobilul sport alb, și două editoriale cu accesorii și ținute elegante de party.

Plus: autoturisme, gadgeturi, restaurante up-market, ceasuri și vinuri în ediții limitate, fitness & sporturi extreme, „Discuții” despre situația politică și economică a anului care se încheie, o trecere în revistă a societății de consum în care trăim și noile trenduri în materie de ecologie.

Ca de obicei, mult de citit, mult de privit, mult de pus în practică.

Noul număr al revistei GQ poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 10 decembrie.