Lana Del Rey, una dintre senzatiile muzicale ale lui 2012 (Video)

Apropo.ro / 06.01.2012, 15:00
Anul 2012 promite a fi unul bogat in ce priveste domeniul muzical, cativa dintre cantaretii care promit sa urce in topurile internationale fiind deja pe val. Afla care sunt acestia...

Lana Del Rey, Emeli Sande sau Marlon Roudette sunt doar cativa dintre artistii din afara granitelor tarii noastre care dau semne ca vor sa cucereasca topurile muzicale internationale.

Lana Del Rey, sau Elizabeth Grant, este din New York, are 25 de ani si este numita deja o senzatie a muzicii. Este una dintre cele mai discutate cantarete ale muzicii pop.

Lana Del Rey – Born To Die de pe tare.ro

Tanara are deja un videoclip interesant pe internet intitulat „Born to die„, asa ca va fi greu sa ii ocolesti muzica.

Emeli Sande este o alta revelatie a muzicii, ea primind premiul „Brit Awards 2012” din partea criticilor.

Emeli Sande – Heaven de pe tare.ro

Emeli este din Scotia, are 24 de ani si este si compozitoare, iar cateva dintre piesele sale au stationat pe prima pozitie in topurile muzicale din UK. Emeli a compus versuri pentru multe dintre trupele in voga.

Sande este o cantareata ce a studiat medicina, facultate pe care nu a terminat-o din cauza muzicii, pe care o considera mai importanta in viata ei.

Marlon Roudette (si-a primit numele dupa actorul Marlon Brando) are muzica in sange. Este fiul producatorului Cameron McVey si nepotul lui Neneh Cherry, iar muzica lui prinde bine la public.

Tanarul in varsta de 31 de ani s-a nacut la Londra. Inspirat de muzica lui Gregory Isaacs si Massive Attack, Sade sau Aretha Franklin, Marlon isi descrie muzica ca fiind un mix intre pop si raggae.

Marlon Roudette – New Age de pe tare.ro

Primul sau album se numeste „Matter Fixed„, care se vinde extrem de bine si peste hotare. Single-ul solo „New Age” se afl;a in topurile muzicale din Austria, Germania si Elvetia.

Marlon a devenit cunoscut alaturi de trupa sa „Mattafix” si cu piesa „Big City Life„, cu care a ramas in istoria muzicala.