LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie

De: Andra Voiculescu / 23.09.2020, 10:04
LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie
Publicaţia online gandul.ro lansează emisiunea Gândul Green, singura emisiune din România care dezbate cele mai ”verzi” subiecte, alături de cei mai ”eco-friendly” invitaţi!

Emisiunea este prezentată de Dan Vardie – unul din cei mai importanţi jurnalişti/ editori din domeniul auto în Europa, fondatorul celui mai cuprinzător Juriu European AUTOBEST- 31 de ţări membre, autorul proiectelor ECOBEST Challenge, HUblot Nastiebang, ZENITH Range Rover şi Alfa Romeo Chronoswiss Regulateur Quadrifoglio, precum şi fondatorul galelor CAESAR Gala Awards şi TEMPORIS Gala Awards – şi va fi difuzată pe site-ul Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube al publicaţiei, în fiecare miercuri la ora 21.00 şi redifuzată joia de la ora 10.00.

Pentru mine este o mare bucurie să încep acest proiect alături de colegii de la gandul.ro. Evoluţiile legate de electrombilitate pentru care am pledat constant în ultimii ani, m-au facut să extind discutia despre „green” dincolo de masini. Energia verde provenită din resurse regenerabile este singura sursă sustenabilă pentru o electromobilitate sustenabilă. Emisunea va aborda şi alte subiecte legate de acest univers din perspectiva celui care ne priveste şi vrea să înteleagă ce poate să facă, pentru a deveni un utilizator al oricăror tehnologii verzi, dacă nu chiar un `prosumator`- consumator şi producător de elctricitate în acelaşi timp” a declarat Dan Vardie pentru Gândul.

Principalele subiecte abordate în emisiunea săptămânală vor fi centrate pe aspecte ce ţin de reciclare, transportul verde, energia regenerabilă, device-urile şi casele inteligente, viitorul electric, smart city şi multe altele.

Site-ul publicaţiei online gandul.ro a înregistrat rezultate tot mai bune de la începutul anului 2020, ajungând, în luna august 2020, la peste 2,7 milioane de cititori unici.

În luna februarie a acestui an, site-ul şi-a schimbat atât designul şi platforma, cât şi domeniul, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Tot începând cu februarie echipa gandul.ro s-a mărit şi s-a concentrat pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE cu Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 11.30.

Site-urile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro şi apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.