Lansarea Apple iPhone 4S in China a fost amanata din cauza violentelor (Video)

Apropo.ro / 13.01.2012, 13:30
Lansarea smartphone-ului Apple iPhone 4S in Beijing, China, a fost amanata din cauza scandalurilor iscate intre miile de fani stransi in fata magazinului.

Scandalurile dintre masele de oameni adunati in fata magazinului Apple Sanlitun din Beijung au determinat producatorul sa amane lansarea iPhone 4S, deoarece nu se putea asigura siguranta clientilor si a angajatilor.

Magazinul urma sa se deschida, astazi, la ora locala 07:00 AM, insa altercatiile intre speculanti si cei care asteptau la coada au degenerat atat de mult incat a fost necesara interventia organelor de politie.

De suparare ca nu vor putea cumpara telefonul pentru care au asteptat atat la coada, mai multi cetateni au aruncat cu oua in magazin.

„Cererea pentru iPhone 4S a fost incredibila si magazinele noastre din China au ramas cu stoc zero”, a declarat un purtator de cuvant Apple. „Din pacate nu am reusit sa deschidem magazinul nostru de la Sanlitun din cauza multimii mari de oameni si pentru ca nu am reusit sa asiguram siguranta clientilor nostri si a angajatilor. iPhone nu va fi disponibil in magazinele noastre din Beijing si Shanghai, pentru moment. Clientii pot comanda in continuare prin intermediul Apple Store sau pot cumpara de la China Unicom sau alti dealeri autorizati”.