Lansarea noului BMW X5 in Europa

Apropo.ro / 04.01.2007, 10:18
Lansarea noului BMW X5 in Europa
Programata pentru primul trimestru al anului 2007, cu ocazia Salonului de la Geneva, lansarea noii generatii a modelului BMW X5 in Europa se anunta ca cel mai important eveniment al producatorului german pentru noul an. Dupa prezentarea oficiala aProgramata pentru primul trimestru al anului 2007, cu ocazia Salonului de la Geneva, lansarea noii generatii a modelului BMW X5 in Europa se anunta ca cel mai important eveniment al producatorului german pentru noul an.

Dupa prezentarea oficiala a noului BMW X5 la Salonul de la Los Angeles, in luna noiembrie 2006, versiunea americana va fi completata cu modelele destinate Europei, inclusiv mult asteptatul BMW X5 3.0 Diesel.

BMW X5 in avanpremiera pentru clientii romani

Interesul pietei romanesti pentru a doua generatie BMW X5 este demonstrat de numarul mare de rezervari, inregistrate dupa aparitia primelor imagini oficiale. Incepand cu aceasta saptamana, clientii au la dispozitie biblioteca de optiuni pentru a configura masina dorita. Automobile Bavaria pregateste pentru clientii sai un eveniment deosebit la inceputul lunii februarie 2007, o avanpremiera a lansarii oficiale, care le va oferi acestora o intalnire directa cu modelul BMW X5 destinat pietei europene. […]

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: