Laola (Laura Bălan) a filmat la Berlin videoclipul piesei „It’s All Good”

Apropo.ro / 22.06.2018, 11:10
Laola (Laura Bălan) a filmat la Berlin videoclipul piesei „It’s All Good”
Laola lansează piesa „It’s All Good”, cu un vibe urban şi un videoclip filmat în oraşul ei de suflet, Berlin. Scrisă de artistă împreună cu Gabriel Maga (Vunk) într-o manieră simplă chitară – voce, piesa a beneficiat de un touch de deep house, adus de băieţii de la Pink Elephant. Producţia muzicală a fost completată de Gabriel Maga în studioul său, mixul şi masterul final au fost executate în studiourile Akcent Music, iar videoclipul este semnat de SAN.

 

Laola – „It’s All Good” link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xMydmQq2c7U&feature=youtu.be

„Piesa invocă sentimentul de libertate şi evadare din rutina cotidiană şi se vrea a fi soundtrack-ul unui city-break perfect, singur sau în doi. Tocmai de aceea, clipul a fost filmat de SAN în Berlin, capitala muzicii electronice, cu un iz de industrial-alternativ, acesta fiind chiar oraşul meu preferat”, declară Laola.
Laola (Laura Bălan) a mai lansat independent piese din zona urbană – undergound împreună cu Aspy şi Criss Blaziny, care s-au bucurat de ascensiuni rapide în trendingul de pe YouTube în 2017. Pe lângă multe contribuţii ca songwriter pe materialele altor artişti, în prezent artista lucrează la un materialul propriu.

Laola feat. Aspy – „Cum o dai” link YouTube: