L’Oréal Professionel lanseaza Academia L’Oréal

Apropo.ro / 10.02.2006, 11:58
L’Oréal Professionel lanseaza Academia L’Oréal
L’Oréal Professionel vine in ajutorul hair stilistilor romani dornici sa se perfectioneze si sa invete secretele coafurii de inalta clasa, prin lansarea Academiei L’Oréal. Evenimentul a fost marcat de prezentarea de Haute Coiffure a stilistei Laetitia Gouenaou, invitat special si stilist

L’Oréal Professionel vine in ajutorul hair stilistilor romani dornici sa se perfectioneze si sa invete secretele coafurii de inalta clasa, prin lansarea Academiei L’Oréal.

Evenimentul a fost marcat de prezentarea de Haute Coiffure a stilistei Laetitia Gouenaou, invitat special si stilist ambasador L’Oréal Professionel. Ea a realizat live o coafura inedita, demna de prezentarile internationale de Haute Couture.

Alaturi de Laetitia pe scena au pasit stilistii Mariana Vama, Victor Stanescu si Adrian Cost impreuna cu „creatiile” lor. Cei trei specialisti sunt cei care ii vor indruma si pregati pe cursanti in cadrul Academiei.

Academia LÂ’Oréal isi propune sa fie o instituite de training unica in Romania. Prin toate tipurile de training, desfasurate cu ajutorul conceptului educational „visam, excelam, reusimÂ… impreuna”, Academia urmareste perfectionarea hair stilistilor cursanti atat prin prisma folosirii corecte si eficiente a produselor cat si din punctul de vedere al modalitatii de adresare a clientilor.

Ritualurile de folosire a produselor L’Oréal Professionel, hair styling in cele mai noi tendinte, colorimetrie profesionista – acestea sunt cateva dintre subiectele cursurilor Academiei L’Oréal, predate de specialistii L’Oréal Professionel si de invitati speciali.

Cursurile de tunsoare, in cadrul carora vor fi demonstrate ultimele tendinte din Europa si din lume, vor fi tinute de parteneri externi, invitati ai L’Oréal Professionel.