Laptopurile pe platforma Intel Santa Rosa, disponibile în România

Apropo.ro / 02.06.2007, 14:49
Laptopurile pe platforma Intel Santa Rosa, disponibile în România
Grupul K Tech - Ultra PRO ofera, în reteaua de magazine Ultra PRO Computers, noi modele de laptopuri Packard Bell construite pe platforma Intel Santa Rosa, care se adreseaza atât segmentului multimedia, cât si segmentului business. Noua generatie a platformei mobile Intel Centrino

Grupul K Tech – Ultra PRO ofera, în reteaua de magazine Ultra PRO Computers, noi modele de laptopuri Packard Bell construite pe platforma Intel Santa Rosa, care se adreseaza atât segmentului multimedia, cât si segmentului business.

Noua generatie a platformei mobile Intel Centrino Duo (Santa Rosa) ofera utilizatorilor un nivel de performanta la parametri superiori, putere de procesare sporita, un timp de reactie excelent si durata de viata extinsa a bateriei.

Aceste modele vor putea rula simultan mai multe aplicatii solicitante din punct de vedere al resurselor. De asemenea, functia de administrare a consumului de energie, deosebit de eficienta, ofera o durata de viata extinsa a bateriei.

În plus, modul de conectare la retea, Intel Next Gen Wireless N, asigura compatibilitatea cu standardul KEDRON 802.11.a/g/n WLAN, ceea ce permite o viteza mai mare de transfer pentru date si extinderea de pâna la doua ori a ariei de acces wireless.

Dedicat segmentului multimedia, modelul Packard Bell EasyNote SB85, cu un display de 17″, încorporeaza tehnologia Intel Clear Video, ce permite obtinerea unei experiente video îmbunatatite, de înalta definitie. În plus, placa video NVIDIA GeForce Go 8600M, cu suport nativ pentru DX 10, ofera pasionatilor de jocuri suportul necesar aplicatiilor de ultima generatie.