Lara Flynn Boyle arată îngrozitor din cauza operațiilor estetice (Poze)

De: Gabriela Voicu / 04.04.2012, 14:41
Actrița Lara Flynn Boyle este de nerecunoscut, la 42 de ani. După numeroase operații estetice, fața ei s-a deformat, iar nefericirea i se citește în priviri.

Actrița Lara Flynn Boyle este aproape de nerecunoscut, după numeroasele operații estetice la care a apelat în ultimii ani.

A devenit celebră grație rolului său din serialul „Twin Peaks”, iar recent a fost fotografiată de paparazzi, în Los Angeles.

La 42 de ani, Lara nu pare să aibă riduri, dar fața ei este umflată, iar buzele nu mai au forma de odinioară, din cauza injectării cu colagen. În fotografii, silueta actriței ne amintește de cea a cântăreței Amy Winehouse, cu puțin înainte de deces.

Vezi galeria foto

Lara Flynn Boyle a mărturisit de multe ori că se teme să îmbătrânească. La doar 32 de ani, actrița declara: „Stiu că s-ar putea să nu mai am timp. Nu sunt prea multe roluri pentru femei în varsta. Dacă las vanitatea să vorbească, aș putea spune că nu mi-aș dori să îmbătrânesc deloc – cred că arăt destul de bine acum”.

Lara a fost odinioară una dintre răsfățatele Hollywood-ului și a avut o relație cu legendarul Jack Nicholson.

În pictoriale e „mortală”, in viața reală e banală și chiar urâtă. Conform opiniei specialiștilor în chirugie estetică, actrița și-a făcut rinoplastie, intervenție de mărire a buzelor, injecții cu Botox și, posibil, lifting facial și lifting al sprâncenelor.