Lariss, Adriana Rusu, Septimiu şi Sebastian, obiceiuri de 8 Martie

De: Nicoleta Nicolae / 06.03.2015, 17:00
Lariss, Adriana Rusu, Septimiu şi Sebastian, obiceiuri de 8 Martie
Ziua de 8 martie bate la uşa, iar artiştii, care mai de care mai cuprinşi de nostalgie şi emoţii, ne-au povestit care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie şi cum şi-au suprins mamele, bunicile sau profesoarele.

Lariss meşterea de mică tot felul de lucruri interesante cu care îşi suprindea mama şi bunica:  “Am luat o coală A4, am îndoit-o la jumatate şi am început să o pictez, să îi fac background-ul, să o decupez frumos şi să o acopăr cu ceară pe alocuri. Am scris mesajul de IUBIRE pentru bunica şi mama şi chiar am reusit sa le impresionez”.

Adriana Rusu face parte dintr-o familie numeroasă, având trei fraţi, aşa că după cum spune zicala “unde-s mulţi puterea creşte”, cântăreaţa i-a dăruit mamei ei un cadou special de ziua de 8 martie: ”I-am făcut mamei un tablou de 2 metri cu cei 4 copii (drăcuşori :D). A fost impresionată, mai ales că fiecare dintre noi e într-un alt colţ al lumii şi nu mai suntem aproape de ea”, spune artista HTag PR.

Septimiu, solistul trupei The dAdA, preţuieşte ziua de 8 martie, şi, încă de mic, a ştiut să se descurce şi în situaţiile mai puţin favorabile: “În clasa întâi, nu am avut bănuţi să-i cumpăr mamei o floare, aşa că am intrat în curtea vecinilor, de unde, să zicem că am „împrumutat” nişte flori 🙂 Cert e că mi-am atins scopul, mama a fost încântată de gestul meu, chiar dacă nu i-am zis cum am făcut rost de flori”.

Sebastian, vocalistul trupei ROADS care ne cântă despre Fata de ciocolată”, nu a renunţat nici acum la obiceiurile din copilărie: “Am dat şi flori, şi mărţişoare, şi tradiţia o continui şi în prezent, la început de primăvară încerc să vizitez profesoarele din facultate/liceu/generală, pentru a le face o mică surpriză”.