Larry Hagman, interpretul lui J.R. din „Dallas”, diagnosticat cu cancer

Apropo.ro / 17.10.2011, 09:00
Larry Hagman, interpretul lui J.R. din
Actorul Larry Hagman, cunoscut drept interpretul lui J.R. din "Dallas", a fost diagnosticat cu cancer, dar într-o formă tratabila.

Actorul Larry Hagman a fost diagnosticat cu cancer, dar intr-o forma tratabila, si va fi in continuare in distributia unei noi versiuni a celebrului serial american din anii ’80.

Actorul in varsta de 80 de ani il va interpreta in continuare pe J.R. Ewing in noul serial, in timp ce va primi tratament.

Un remake al celebrului serial „Dallas”, care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 si pana in 1991, va intra pe micile ecrane in vara anului viitor, din distributie facand parte si „veteranii” Larry Hagman, in rolul lui J.R., Linda Gray (Sue Ellen) si Patrick Duffy (Bobby).

„In rolul lui J.R. puteam face orice fara a fi pedepsit – mita, santaj, adulter”, a spus Hagman. „Dar acum am cancer. Vreau ca toata lumea sa stie ca este o forma de cancer foarte comuna si tratabila. Voi fi tratat in timp ce lucrez la noul serial ‘Dallas’. Nu ma pot gandi la ceva mai bun decat sa lucrez la un serial pe care il iubesc, cu oamenii pe care ii iubesc. si-apoi stim cu totii ca J.R. nu poate fi invins”, a mai spus actorul.

Citeste mai multe detalii despre Larry Hagman sufera de cancer, pe Mediafax