Larry Hagman pierde lupta cu cancerul

Apropo.ro / 28.01.2012, 17:30
Larry Hagman pierde lupta cu cancerul
Celebrul J.R. din "Dallas"pare sa piarda lupta cu cancerul la prostata, desi medicii i-au spus initial ca boala sa este tratabila.

Celebrul Larry Hagman, interpretul personajului J.R. din „Dallas”, a slabit 12 kilograme si simte ca i se apropie sfarsitul

Revista americana „Globe” a titrat ca „viata lui Larry Hagman se apropie de final”.

In cel mai recent interviu, Larry declara: „Ma simt excelent. Am invins boala groaznica. Am devenit vegetarian si simt ca renasc de cand am inceput filmarile la noua ecranizare din ciclul «Dallas». Vreau sa mai traiesc inca 10 ani, sa particip la premiera”.

Dupa ce in octombrie 2011 anunta ca sufera de „o forma tratabila de cancer”, presa americana a aflat ca boala lui J.R. e de fapt cancer la prostata.

Dupa primele sedinte de radioterapie si chimioterapie, Hagman a simtit o ameliorare, iar doctorul i-a spus ca lucrurile se indreapta.

Larry Hagman se lupta cu cancerul

Recent, fotografii l-au surprins mai slab cu 12 kg si foarte palid, abia tinandu-se pe picioare.

J.R. e nemuritor. A fost impuscat si a supravietuit. O parte din mine va invinge, indiferent de final…”, a declarat Hagman pentru „Globe”.

Serialul „Dallas” a fost filmat intre anii 1978 si 1998, iar Larry Hagman e singurul actor care apare in toate cele 357 de episoare.

In anii ’80, s-a inregistrat un record mondial de audienta pentru episodul „Cine l-a impuscat pe J.R.?”, inca neegalat.