“Las Fierbinţi” a început filmările pentru sezonul 2

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2012, 06:00
“Las Fierbinţi” a început filmările pentru sezonul 2
După ce au cucerit o ţară întreagă cu isprăvile, personajele din serialul “Las Fierbinţi” sunt mai pregătite ca oricând să se întoarcă la treabă.

Giani (Costi Diţă), Bobiţă (Mihai Bobonete), Gianina (Anca Dumitra) & co. vor da naştere unor întâmplări şi mai haioase în cel de-al doilea sezon al serialului de la Pro Tv, regizat de Dragoş Buliga după un scenariu de Mimi Brănescu, ale cărui filmări au început săptămâna aceasta.

„Am avut primele repetiţii acum câteva zile”, povesteşte Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiţă din „Las Fierbinţi”. „Ne-am strâns toţi şi am râs foarte mult numai la citirea scenariului, ne-am distrat foarte tare, mai ales că Mimi, scenaristul, a folosit de data aceasta şi mai multe poante bune, dacă se poate spune asa. Cu toţii cunoaştem acum mult mai bine personajele pe care le avem de interpretat, acestea sunt copiii noştri. Vă spun sincer că am citit primele opt episoade şi ne-am prăpădit de râs”, dezvăluie Bobonete.

La rândul lui, Mihai Rait, cel care în serialul de la Pro Tv îl interpretează pe Dorel, fratele autist, dar genial al lui Bobiţă, mărturiseşte că se bucură că personajul său va fi mai vizibil în acest al doilea sezon. „Episoadele pentru cel de-al doilea sezon sunt trăsnet, mai ceva ca mierea lui Bamse! Pe Dorel o să-l vedeţi mai mult decât până acum lângă Giani şi Bobiţă, va fi ceva mai activ”, mai spune Mihai.

Toţi actorii sunt nerăbdători să se reîntoarcă în Fierbinţi, acolo unde au loc filmările serialului, mai ales că încă de la primul sezon au legat prietenii cu localnicii. Şi deşi filmările îi ţin departe de casă pe cei mai multi actori, Mihai Bobonete declară că faptul că au ocazia să filmeze şi să trăiască practic într-o locaţie reală nu poate fi decât benefic pentru jocul actoricesc.

„De dimineaţă până seara suntem acolo, uneori şi noaptea dacă filmările o cer, aşa că vă daţi seama că nu mai avem timp de nimic, ajungem acasă şi punem capul pe pernă pentru ca a doua zi să o luăm de la capăt. Însă asta nu ne sperie, dimpotrivă, partea bună este că astfel nu avem timp să ne rupem de personajele noastre, păstrăm o stare necesară construirii fiecărui personaj în parte. Şi poate că de aceea suntem atât de veridici, cum ni s-a spus. Suntem conştienţi că după succesul primului sezon trebuie să ne implicăm total şi să facem lucrurile şi mai bine, mai ales că publicul aşteaptă din toamnă un produs dacă nu la fel, atunci poate mai bun. Eu le spun să stea cu ochii pe noi şi le promitem că nu îi vom dezamăgi”, a mai spus interpretul simpaticului Bobiţă din „Las Fierbinţi”.