“Las Fierbinţi” a luat cu asalt Centrul Vechi din Capitală

De: Nicoleta Nicolae / 10.07.2012, 11:48
“Las Fierbinţi” a luat cu asalt Centrul Vechi din Capitală
Cine s-a plimbat zilele trecute prin Centrul Vechi din Bucureşti a putut să constate cu surprindere că celebra crâşmă a lui Bobiţă din “Las Fierbinţi” s-a mutat în buricul târgului.

Personajele colorate şi savuroase din serialul de la PRO TV au luat cu asalt, preţ de o zi, întregul Centru Vechi al Capitalei, lăsând în urmă uliţele prăfuite din Fierbinţi. S-au mutat la oraş cu tot cu cârciumă, decoruri şi costume. Pentru că vara se joacă la PRO TV, asta au făcut şi Bobiţă (Mihai Bobonete), Giani (Costi Diţă), Ardiles (Mihai Mărgineanu) sau Celentano (Adrian Văncică).

Las FierbintiBucureştenii n-au stat mult pe gânduri şi au intrat în cârciuma lui Bobiţă, s-au pozat cu personajele lor preferate care îşi desfăşurau activitatea exact ca în serial, au ciocnit o sticlă de bere cu Celentano sau Firicel a’ lui Cimpoaie (Toma Cuzin) şi au admirat celebra siglă „Las Fierbinţi” care tronează deasupra barului decorat cu lăzi de bere şi pet-uri reciclate.

Las FierbintiGianina (Anca Dumitra) a împărţit autografe de pe scaunul ei cu casca de coafat, primarul Vasile (Gheorge Ifrim) şi poliţistul Robi (Leonid Doni) au scos-o pe Dalida (Ecaterina Ţugulea) la terasă, în vreme ce Dorel (Mihai Rait Dragomir) a asigurat buna dispoziţie la masa din barul „Las Fierbinţi”.

Las FierbintiTrecătorii nu au stat mult pe gânduri şi s-au prins şi ei în jocul îndrăgitelor persoanje, care au dat startul unui flashmob chiar în centrul Capitalei: s-a dansat în tandem pe muzica lui Mărgineanu, spre deliciul bucureştenilor care s-au prins în joc, dar şi al copiilor care nu mai pridideau să ceară autografe şi să se fotografieze cu cei pe care îi văd la PRO TV.