„Lăsaţi femeile să facă ce vor”, un manifest muzical semnat Nonis G! (Video)

De: Nicoleta Nicolae / 02.08.2014, 06:30
Un manifest al femeilor independente, videoclipul single-ului "Lăsaţi femeile să facă ce vor" este regizat de către Andreea Vorniciuc şi surprinde cadre cu personaje cunoscute din televiziune, precum Dan Capatos, DJ Silviu Andrei, Natalia Mateuţ, Denise Ordean şi designerii Mircea Bărbulescu şi Maria Simion, dar şi cu multe domnişoare pline de sex-appeal.

„Ideea clipului îi aparţine Andreei Vorniciuc, aflată la prima experienţă de acest gen, însă este pasionată de televiziune şi activează în acest domeniu de aproape 7 ani. Am lucrat cot la cot ca, prin videoclip, să evidenţiem oda dedicată tuturor femeilor. În videoclip apar domnişoare cu diferite job-uri: creatoare de modă, coafeze, bussines woman, pe care le întâlnesc pe tot parcursul zilei, în toate drumurile mele, însă seara când ajung acasă toate sunt acolo, unde începe petrecerea”, declară Nonis G.

Beat-ul care te ridică de pe scaun şi influenţele balcanice reprezintă pasul spre atmosfera hot din cluburi. Artistul aminteşte în piesa „Lăsaţi femeile să facă ce vor” de abilitatea femeilor de a stârni războaie, dar şi de a aduce pacea, iar „lumea e a lor” este indemnul să lăsăm femeile să facă ceea ce îşi doresc. În final, Nonis G confirma că femeile reprezintă motivul pentru care băieţii vin la scoală, pentru care în liceu „băieţaşii” se fâstâcesc şi pentru care bărbaţii încearcă să impresioneze prin maşini, bani şi buchete extravagante de flori.


„Titlul melodiei a intrat în vocabularul curent şi este folosit atât de femei, cât şi de bărbaţi, iar piesa a devenit virala şi asta nu poate decât să mă bucure”, adaugă artistul.

Cu o experienţă de peste 10 ani dobândită ca DJ în cluburile din România, ca MC pentru numeroase evenimente, dar şi ca DJ la un post de radio, Nonis G s-a gândit că este timpul să lanseze propriul single, piesă pentru care a compus versurile şi linia melodică.