Lăsați-i un mesaj lui Mircea Lucescu!

Apropo.ro / 29.02.2012, 16:35
Lăsați-i un mesaj lui Mircea Lucescu!
După ce a provocat un accident întorcând SUV-ul pe linia continuă, Mircea Lucescu a fost absolvit de orice vină.

„A fost un accident nefericit” este motivația nepedepsirii în niciun fel a unui ins care a provocat un accident de circulație de predat cursanților la școala de șoferi.

Că dacă nu era vorba de „Nea Mircea”, altul n-ar fi scăpat de o urmărire penală pentru producerea unui accident prin încălcarea liniei continue, nu e vreo îndoială. Așa că nu-mi voi revărsa frustrarea de a scrie mii de cuvinte pe tema asta. Despre nedreptăți și despre cum sunt alții mai egali decât omul de rând trebuie să scrie mai mulți. Adică voi.

Eu nu voi bate obrazul autorităților, e prea gros. Și nici lui Mircea Lucescu. S-ar considera victimă și de data aceasta. Fă-o tu!

Lasă-i un mesaj lui Mircea Lucescu, omul care, spre deosebire de tine, nu e pedepsibil dacă încalcă regulile de circulație! Pentru că, până la această ora, nu s-a amintit nici măcar o măsură administrativă (suspendare a permisului, spre exemplu).

Lasă-i un mesaj lui Mircea Lucescu, omul care spune că nu s-ar mai întoarce să trăiască în România, pentru că nu e apreciat.