Last Night dă tonul distracţiei, în cluburile din România!

Apropo.ro / 09.04.2015, 16:00
Last Night dă tonul distracţiei, în cluburile din România!
Last Night înseamnă Felix, Cristi şi Bogdan, producători muzicali în echipa Fly Records, şi lansează Liar, primul lor single şi videoclip.

Cele mai sexy fete şi cei trei băieţi de la Last Night au pus de un party nebun care a ţinut până dimineaţa. De cele peste 24 de ore de filmare este „vinovat” regizorul Alex Ceausu.

Nimeni nu s-a plâns de frig de această dată, însă s-a lăsat cu fulgi, foarte mulţi fulgi de perne pe care toată echipa s-a luptat să îi scoată din hainele celor trei băieţi.

Piesa este produsă de echipa Fly Records, studioul băieţilor de la Last Night, care apar şi în videoclip alături de Last Night: “Am fost pregătiţi psihic pentru mult mai multe ore de filmare, ne aşteptam la ce-i mai rău, însă a ieşit o petrecere pe bune, la care ne-am simţit foarte bine. A fost prezentă toată echipa Fly Records, au ajuns şi Tudor şi Dan de la Fly Project, aşa că a fost ca un party în familie”, spune Felix.

Se numesc Last Night pentru că aşa cum nicio petrecere tare nu începe c-o salată de crudităţi, aşa şi poveştile de-a doua zi nu încep cu nimic altceva decât „ce-am făcut azi noapte”: „Last Night a venit firesc, suntem extrem de activi şi creativi noaptea, cheful de viaţă este la capacitate maximă atunci şi se nasc nişte poveşti excepţionale de spus la cafea dimineaţa”, declară Bogdan.

Felix, Cristi şi Bogdan vor începe promovarea noului single imediat după Paşte, timp în care se pun la punct ultimele detalii ale show-ului Last Night.