Latra-i una

Apropo.ro / 09.08.2006, 11:42
Latra-i una
Ce bine ar fi daca ai intelege ce spune cutul tau cand latra ca disperatul! Operatorul de telefonie SK Telecom Korea a pus la punct un sistem care sa rezolve aceasta problema de comunicare. Inregistrezi pe telefon 10 secunde de latrat, atasezi fisierul audio intr-un MMS impreuna cu datele

Ce bine ar fi daca ai intelege ce spune cutul tau cand latra ca disperatul! Operatorul de telefonie SK Telecom Korea a pus la punct un sistem care sa rezolve aceasta problema de comunicare.

Inregistrezi pe telefon 10 secunde de latrat, atasezi fisierul audio intr-un MMS impreuna cu datele despre catel (rasa, sex si varsta) si il trimiti pe serverul lor. Acolo, limbajul canin este decodificat si vei primi inapoi rezultatul care va fi de genul: „Fraiere! Da-mi o data de mancare ca altfel iti aranjez covorul!”.

Vrei sa-i raspunzi pe acelasi ton? Nici o problema, doar ca de data asta inregistrezi vocea ta si o trimiti. Rezultatul tradus al mesajului tau cu „Esti o mata bleaga!” tradus in latratura trebuie pastrat bine daca vrei sa-l pui pe Azorel cu botu’ pe labe cand face prostii. Din pacate, nu poti proba cat e de „pe bune” serviciul pentru ca e doar pentru coreeni.

www.aving.net