Laura Badea a nascut o fetita

Apropo.ro / 12.12.2001, 08:06
Laura Badea a nascut o fetita
Campioana olimpica la floreta Laura Badea-Cirlescu a nascut, luni seara, prin cezariana, la Maternitatea Giulesti, o fetita cu greutatea de 3,05 kg si inaltimea de 53 cm. Sotul Laurei Badea, Adrian Cirlescu, a declarat ca nu au hotarit, inca, ce nume va purta copilul. Laura


Campioana olimpica la floreta Laura Badea-Cirlescu a nascut, luni seara, prin cezariana, la Maternitatea Giulesti, o fetita cu greutatea de 3,05 kg si inaltimea de 53 cm.

Sotul Laurei Badea, Adrian Cirlescu, a declarat ca nu au hotarit, inca, ce nume va purta copilul.

Laura Badea, in virsta de 31 de ani, este casatorita, din august 1999, cu sportivul Adrian Cirlescu, component al echipei de sabie a CSA Steaua Bucuresti.

Badea, care a absolvit in 1999 Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, are in palmares titlurile de campioana olimpica la individual (1996, Atlanta) si europeana (1997, la Gdansk).

De asemenea, Laura Badea a obtinut, in proba de floreta pe echipe, medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Atlanta si de bronz la JO de la Barcelona, medalia de argint la Campionatele Mondiale din 1997 si 1998. Badea a mai cistigat Cupa Europei cu echipa feminina de floreta a clubului Steaua Bucuresti.
Sursa:www.mediafax.ro