Laura Cosoi are un vis neîmplinit… încă

De: Nicoleta Nicolae / 11.06.2012, 07:00
Laura Cosoi are un vis neîmplinit… încă
Laura Cosoi revine pe micul cu o nouă emisiune la PRO TV: “Vis de femeie”. Ea va împlini visuri, chiar dacă are un vis neîmplinit la rândul său.

– Revii pe micul ecran cu o nouă emisiune. Despre ce este vorba?
E vorba despre o emisiune care mi-a fost dragă din prima clipă. În fiecare ediţie, vom îndeplini visul unei femei: fie că e vorba de o zi petrecută în compania unei vedete, de o cină pe un yacht sau de o excursie cu balonul. Pe lângă conceptul frumos de a îndeplini vise, de fiecare dată când pot să bucur pe cineva, eu sunt fericită. Emisiunea va avea 12 ediţii.

– De ce ai acceptat acest proiect? Şi ce ai făcut în pauza asta de tv?
Mi-a plăcut foarte mult formatul. Mi se pare că mi se potriveşte tare bine şi îl iau ca pe o provocare! În toată această pauza am fost într-un turneu de teatru care s-a încheiat de curând. Aşa cum v-am povestit, joc într-o comedie bulevardieră cu Emil Mitrache şi Dragoş Moştenescu, „Portret la minut”. În ultima vreme m-am ocupat mult mai atent şi de blogul meu personal, lauracosoi.ro pe care încerc să îl updatez constant şi să ofer informaţii utile cititoarelor mele.

– Îndeplineşti visurile unor femei. Care este cel mai mare vis al tău?
N-am visuri atât de măreţe. Mă hrănesc din lucruri mărunte care mă fac fericită sau care îi pot bucura pe cei din jurul meu.

– Vacanţă vei avea? Unde ai plănuit să evadezi?
O să călătoresc destul de mult cu acest proiect, aşa că momentan nu am alte planuri de vacanţă. Cu siguranţă voi ajunge într-un loc frumos la un moment dat!

– Profesional vorbind, este ceva ce ai visat să faci până acum şi n-ai reuşit?
Mi-am dorit foarte mult să joc într-un musical şi sper că asta să se întâmple într-o zi.

– Eşti o femeie echilibrată?

De cele mai multe ori lumea este surprinsă de cât de echilibrată pot să fiu! Dar asta ţine de interior. Îmi place să mă întâlnesc cu mine, să îmi pun întrebări şi să obţin răspunsuri. De aici cred că vine echilibru, din dorinţa de autocunoaştere.

– Care a fost cel mai frumos eveniment din viaţa ta până acum?
Ziua mea de naştere când am împlinit 30 de ani. A fost cea mai frumoasă petrecere din viaţa mea. Dar sunt multe, foarte multe! Cred că din orice moment poţi să faci ceva de neuitat, dacă ştii să te bucuri de el.
Nicoleta Nicolae

Vis de femeie, joi, 00.00, PRO TV