Laura Cosoi, criticată dur de Oana Roman din cauza alimentaţiei pe care o promovează

De: Cristiana Trifu / 07.08.2018, 13:17
Laura Cosoi, criticată dur de Oana Roman din cauza alimentaţiei pe care o promovează
Laura Cosoi a fsot criticată dur de Oana Roman.

Totul a pornit de la reţeta de salată, recomandată de proaspăta mămică pe blogul personal, şi despre care spune că scade riscul de malformaţii congenitale şi travaliu prematur.

„Am fost întotdeauna conştientă de beneficiile unei alimentaţii sănătoase şi al unui mod de viaţă din care să nu lipsească mişcarea. Însă, odată cu perioada sarcinii, am resimţit mai intens această responsabilitate. Alegerile alimentare influenţează nu numai sănătatea mea, ci şi cea a fetiţei mele. De aceea, am căutat să fiu cât mai bine informată, pentru a-i oferi bebeluşului meu acele alimente care să-i asigure o sănătate „de fier’! Cartofii dulci la cuptor cu fasole neagră sunt un preparat simplu de realizat. Am adăugat în această reţetă şi frunze de baby spanac, un superaliment, ideal pentru femeile însărcinate. Conţine mari cantităţi de acid folic, care scade riscul de malformaţii congenitale şi travaliu premature”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Oana Roman s-a arătat sceptică: „O salată poate preveni travaliul prematur şi riscul de malformaţii congenitale la făt? Ce ar putea să conţine pentru a avea astfel de efecte? Mă întreb dacă există vreo bază ştiinţifică la chestia asta”.

„Nu există aşa ceva. Sunt prostii de păcălit audienţele şi îmi pare rău că personajele care nu au niciun habar promovează asemenea bazaconii”, este răspunsul specialistului Vasi Rădulescu la întrebarea Oanei Roman.