Laura Cosoi, despre relaţia cu soţul ei:”Mă răsfaţă, e potrivit pentru mine”

De: Cătălina Matei / 07.12.2017, 11:00
Laura Cosoi, despre relaţia cu soţul ei:”Mă răsfaţă, e potrivit pentru mine”
Îndrăgita actriţă Laura Cosoi se consideră o femeie norocoasă pe toate planurile. Ea a acceptat să treacă ”Dincolo de aparenţe” alături de Florentina Fântânaru şi să vorbească despre felul cum decurge viaţa ei în acest moment, atât pe plan profesional, cât şi personal.

Laura Cosoi  mărturiseşte că este destul de aglomerată uneori, dar soţul ei, Cosmin este foarte grijuliu cu ea şi cu relaţia lor şi amândoi fac tot posibilul să poată petrece cât mai mult timp împreună.

 

”Am nevoie de răsfăţ şi Cosmin mă răsfaţă. E un om bun şi cald, e foarte potrivit pentru mine. El ştie când sunt aglomerată şi are grijă. Dar mă răsfaţă în general, nu numai când am eu proiecte solicitante. Pregăteşte micul dejun, mi-aduce cafeaua (…) Nu plec foarte des prin ţară, dar el înţelege de fiecare dată , e ok cu asta. Îşi pune şi el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată şi nu e ca şi cum ar sta acasă şi m-ar aştepta pe mine. Când simţim că nu am pterecut suficient timp împreună vine şi el cu mine”, spune Laura Cosoi în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Despre relaţia cu soţul ei, despre dorinţa de a deveni părinţi, dar şi despre schimbările din viaţa sa, Laura Cosoi vorbeşte sâmbătă, de la ora 13.00, în cazul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.