Laura Cosoi, fotografii cu noul iubit

Apropo.ro / 21.11.2012, 10:30
Laura Cosoi a confirmat noua ei relație cu Cosmin, noul brunet din viața ei.

Viața merge mai departe pentru Laura Cosoi și Smiley, deși au pus capăt unei relații ce a durat 5 ani.

Fiecare își vede de proiectele sale, de carieră. Dacă în plan personal nu prea știm dacă există cineva în viața lui Smiley, despre Laura știm ce mai face.

Laura Cosoi trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Cosmin, care este asociat într-o afacere cu covrigi. Doar a lăsat public poze cu ei, și nu neagă relația pe care o are. Cosmin este prieten și cu Tudy, printre alte nume sonore din showbiz-ul românesc.

Laura a pus pe blogul personal câteva fotografii din vacanța petrecută în Franța din luna octombrie, cu noua sa iubire.

Laura si brunetul

Laura și Cosmin

Vedeta a decis să facă publică relația, postând imagini cu ea și cu iubitul Cosmin în ipostaze tandre, însoțite de explicațiile: „Happy. Am început un nou capitol în viața mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat!„.

Suntem doi oameni care au avut în spate o relație, o legătură de cinci ani, o prietenie care a rămas. Indiferent ce s-a întâmplat, prietenia noastră nu poate să dispară peste noapte. Nu pot să fiu indiferentă la ce i se întâmplă lui, cum nici el nu ar fi indiferent dacă mi s-ar întâmpla ceva ce nu ar fi ok pentru mine„, a spus Laura Cosoi despre relația cu Smiley.

Și în plan profesional Laurei îi merge bine. Ea joacă rolul unui psiholog în serialul „Pariu cu viața” de la Pro TV.

Citește mai multe detalii despre noul bărbat din viața Laurei Cosoi, pe Showbiz.ro