Laura Cosoi într-un nou rol… VJ la MTV!

De: Cătălina Matei / 01.09.2008, 00:00
Laura Cosoi într-un nou rol... VJ la MTV!
După ce a prezentat o ediţie a emisiunii ”Euro Top 20”, cei de la MTV s-au ”îndrăgostit” de Laura la prima vedere, aşa că i-au oferit un nou rol, cel de VJ MTV. Din 5 septembrie, fosta concurentă de la ”Dansez pentru tine” va prezenta o nouă emisiune – ”MTV Bailando”, în care dansul va fi tema principală. Iar printre invitaţi se va număra şi Smiley, iubitul Laurei, care nu va scăpa de întrebările incomode!

Pe vremea cînd îi urmărea pe Michael Jackson şi pe Madonna la posturile de muzică, Laurei nici prin gînd nu-i trecea că o să ajungă prezentatoare la MTV. ”Nu am un moment sau un clip anume, dar i-am urmărit dintotdeauna cu pasiune pe Michael Jackson şi Madonna.

Am crescut cu muzica lor şi, cu toate că eram foarte mică, muzica şi videoclipurile lor m-au marcat şi m-au ajutat să îmi găsesc propriul drum. Am trecut prin toate etapele: pornind de la Madonna, Samantha Fox, Michael Jackson, Depeche Mode, Bon Jovi, Doors, Rolling Stones şi Led Zeppelin am ajuns la Coldplay, Buddha Bar, Moby sau Gorillaz”.

Pentru că în ultimii ani a tot jucat în mai multe seriale de la PRO TV, programul său a fost destul de încărcat. Prin urmare, Laura nu prea a avut timp să se uite la televizor. Dar, de cînd iubitul ei face parte din showbiz, actriţa din serialele ”La bloc” şi ”Cu un pas înainte” s-a pus la punct cu toate noile apariţii muzicale: ”De-a lungul vremii, am fost implicată în proiecte care mi-au solicitat timpul la maximum, aşa că nu am urmărit programele de televiziune atît de mult pe cît mi-ar fi plăcut. Însă, cel puţin de cînd sînt alături de Andrei şi, mai mult, de cînd sînt VJ MTV cu , am devenit mai familiarizată cu noile apariţii muzicale”.

Dar cum a ajuns Laura să fie noua vedetă MTV? ”Cei de la MTV m-au invitat să prezint o ediţie a . Mi-a plăcut mult la filmări şi m-am distrat foarte bine interpretînd rolul de VJ MTV. Apoi, a apărut şi oferta de a prezenta o emisiune, propunere pe care nu am putut-o refuza”.

Muzică şi dans

Dacă ar fi să facem o retrospectivă a carierei de pînă acum, Laura are o legătură specială cu dansul. A făcut în adolescenţă dansuri moderne, a fermecat o ţară întreagă cînd a concurat la ”Dansez pentru tine” şi şi-a cîştigat o mulţime de admiratori cînd a jucat în serialul de la PRO TV ”Cu un pas înainte”. Prin urmare, cei de la MTV s-au gîndit că i s-ar potrivi de minune o emisiune cu muzică… de dans. Aşa a apărut ”MTV Bailando”.

Ce ne spune Laura despre format?

”Deocamdată, sînt la stadiul de familiarizare şi mă gîndesc cu emoţie la prima mea filmare pentru MTV. Emisiunea va fi difuzată în fiecare vineri seara, de la ora 18.00. Timp de două ore, voi prezenta videoclipuri care au în comun elemente de dans şi relaţia specială dintre muzică şi dans. Mai mult, voi merge pe teren şi voi face interviuri şi materiale despre dans. Mă opresc însă aici cu povestitul şi sper că v-am făcut suficient de curioşi pentru a urmări , începînd cu 5 septembrie. Mi se potriveşte foarte bine acest format, pentru că a fost conceput după personalitatea mea: îmi place muzica, îmi place dansul şi îmi place să lucrez cu camera, iar asta ar trebui să fie reţeta perfectă, nu?!”.

Smiley… luat la întrebări

O dată ce Laura va avea propria emisiune la MTV, am putea spune că iubitul ei, Smiley, va avea… ”pile”. Însă Laura ne contrazice: ”Nu, dimpotrivă! Lui am să-i pun cele mai indiscrete întrebări. Dar le vom repeta acasă!”. Pînă cînd Laura îşi va lua iubitul la întrebări, în propria emisiune de la MTV, cei doi tocmai au plecat într-o mică vacanţă: ”Mergem în Grecia, pe o insulă, şi stăm doar o săptămînă… Prea puţin faţă de cît ne-am dori. Însă nu sîntem trişti, pentru că la întoarcere ne aşteaptă proiecte frumoase de care ne vom ocupa cu mult entuziasm”.

MTV Bailando vineri, 18.00, MTV