Laura Cosoi: „Mergi mai departe, indiferent ce se întâmplă în viață”

Apropo.ro / 13.11.2012, 15:00
Laura Cosoi:
Laura Cosoi transmite un mesaj pozitiv și de încurajare către cei care s-au despărțit de persoana iubită.

Laura Cosoi a format un cuplu frumos cu Smiley, timp de cinci ani de zile. Drumurile lor s-au separat, dar viața merge mai departe pentru fiecare dintre ei.

Există viață și după 5 ani de relație, bineînțeles. Nu sunt nici prima, nici ultima care a trecut printr-o despărțire, important este să mergi mai departe, indiferent de ce se întâmplă în viață, să nu ajungi să faci compromisuri în relații, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor„, spune Laura pentru protvmagazin.

Întrebată fiind dacă mai există vreo șansă ca ei să mai fie împreună, Laura spune: „Nu sunt astfel de șanse, ceea ce a fost între noi ca poveste de iubire s-a încheiat, mai departe este o relație de prietenie naturală, firească„.

Laura Cosoi si Smiley

Este cunoscut faptul că Laura Cosoi iubește copiii și că își dorește propria ei familie, după cum este firesc. În ce privește tatăl copilului său, el va trebui să „se ridice la înălțimea așteptărilor” vedetei.

Am o familie, mă bucur de ce am în momentul acesta, cât despre propria mea familie, va fi la momentul potrivit. Atunci voi face marele pas. Bărbatul care se va ridica la înălțimea așteptărilor mele, ba chiar le va depăși, acela va fi tatăl copiilor mei„, a mai declarat Laura.

Cum viața merge mai departe, fanii o vor putea vedea pe Laura în rolul unui psiholog în serialul „Pariu cu viața” de la Pro TV.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Laura Cosoi, pe protvmagazin.ro