Laura Cosoi: „Sfarsitul este mai dulce in doi”!

Apropo.ro / 18.06.2009, 19:11
Userii Apropo.ro au petrecut o ora alaturi de Laura Cosoi la videochat.

Userii Apropo.ro au petrecut o ora alaturi de Laura Cosoi la videochat.

Inspirata de filmul "Numere Fatale", Laura Cosoi a vorbit despre sfarsitul lumii si a comentat cele mai interesante raspunsuri ale internautilor care au participat la concursul de pe site-ul www.numerefatale.ro, pentru a castiga o excursie la Hollywood.

Artista a marturisit ca nu crede in sfarsitul lumii, dar daca ar exista asa ceva, ar vrea sa-l aiba alaturi pe iubitul ei, Smiley, deoarece, in opinia ei, chiar si sfarsitul este "mai dulce" in doi.

 

 

VEZI GALERIA FOTO, PE TARE.RO! (Foto: Cosmin Bararu)

Laura a mai spus ca nu crede in compatibilitatea dintre zodii si ca nu isi ghideaza viata dupa Horoscop.

Vedeta a mai vorbit despre pictorialul din revista Playboy, o imagine care acum nu o mai reprezinta, dar si despre importanta sexului in viata ei.

Laura este de parere ca frumusetea nu consta in exces de machiaj sau haine si atitudine superficiale, si marturiseste ca, din punctul ei de vedere, o piele ingrijita si un parfum de calitate reprezinta reteta perfecta pentru orice femeie de succes.

Intrebata daca ar fi sa plece din Romania, Laura a dezvaluit ca ar vrea sa locuiasca la Viena, dar si ca se identifica foarte bine cu Londra, un oras cosmopolit.

In incheiere, Laura Cosoi si-a prezentat catelusul, pe nume Jazz, care este nelipsit din poseta ei. Artista a incheiat videochatul intr-un ton optimist, recomandandu-le userilor sa fie mai buni si sa zambeasca mai mult.

Castigatorii videochat-ului:

Invitatii la filmul "Numere Fatale"

Vlad Alexandru
Porr Ruxandra Elena
Pop Alexandru
Pistrila Laura
Rotaru Daniela Ioana
Andra Mihaila

Tricou si CD-Stefania Badea

Inregistrarea videochat-ului cu Laura Cosoi va fi disponibila in curand in arhiva.

Â