Laura Cosoi şi Bogdan Boantă – Totul despre eleganţă

Apropo.ro / 07.04.2008, 00:00
Laura Cosoi şi Bogdan Boantă - Totul despre eleganţă
Au dansat atît de frumos şi cu atîta eleganţă încît juriul, care în această ediţie nu e deloc darnic, a ridicat fără excepţie cartonaşul cu nota 10. Laura şi Bogdan se luptă pentru un băieţel de 13 ani, fără copilărie, care trăieşte în nişte încăperi dărăpănate din cadrul unui institut de cercetare viticolă şi a cărui familie e grav bolnavă.

Laura Cosoi – “Vrem cu adevărat să-l ajutăm”
”Ne-am bucurat foarte mult cînd am văzut toate acele note de 10 şi cred că asta ne-a ajutat să ne revenim după şocul din ediţia trecută cînd eram la un pas de a intra la duel. În ceea ce priveşte concursul, este cu mult mai greu pentru că acum sînt cele mai bune, mai îndrăgite şi mai ambiţioase perechi şi fiecare îşi doreşte să cîştige şi să împlinească visul acestor copii minunaţi. Ne-am ataşat foarte mult şi foarte repede de Alin şi vrem cu adevărat să-l ajutăm. Maturitatea lui timpurie a contribuit foarte mult la întărirea legăturilor dintre noi. Este ca şi prietenul nostru cel mai bun”, povesteşte Laura. Perechea de pe ringul de dans i-a făcut de curînd o bucurie imensă lui Alin, care e pasionat de biologie. Cei trei au vizitat muzeul “Grigore Antipa”.

Bogdan Boantă – “Nu e chiar simplu să ai grijă de un copil”
“Dacă la început aveam impresia că-mi va fi uşor, acum îmi dau seama că nu e chiar aşa simplu să ai grijă de un copil, cu atît mai mult de un copil ca Alin, care a crescut într-un mediu în care singurul contact social îl reprezintă şcoala, pentru că situaţia de acasă este foarte delicată. La 13 ani, Alin este un copil care a fost nevoit să se maturizeze pentru a conduce familia. Mama, fratele şi mătuşa lui suferă de probleme grave de sănătate, iar sentimentele pe care el le arată nu-i sînt recunoscute sau înapoiate. Acesta e motivul pentru care singurul om cu care Alin are o legătură mai strînsă este bunica lui. Alin locuieşte în nişte încăperi dărăpănate din cadrul unui institut de cercetare viticolă, încăperi pentru care familia lui plăteşte chirie şi pe care le-a primit datorită bunicii”, povesteşte Bogdan. Copilul pentru care dansează în ring, Alin, îşi doreşte să-şi ajute familia şi să se poată bucura de copilărie. El vrea să devină poliţist.

Coregraful Lilian Cărăuş i-a antrenat şi pe cei de la O-Zone
Este pentru prima oară coregraf al unei perechi şi dansator în baletul de la “Dansez pentru tine”. A terminat Universitatea de arte din Republica Moldova, iar pasiunea lui pentru coregrafie a debutat la 16 ani. Pînă acum, i-a antrenat pe O-Zone şi a contribuit la succesul proiectului Studio One. Punctul său forte este competenţa în stiluri de dans diferite, iar dansul preferat – Tap Dance. Descrie relaţia dintre el şi perechea formată din Laura şi Bogdan drept “creativă şi inspirată”. Are 36 de ani.

Dansez pentru tine
vineri, 20.30, PRO TV