Laura Stoica le-a dat emotii oganizatorilor

Apropo.ro / 07.08.2005, 13:56
Laura Stoica le-a dat emotii oganizatorilor
TVR Media a "schimbat-o " pe Laura Stoica. De data aceasta, la un concert printre rafturi la Carrefour. Si la o sesiune de autografe in raionul de decoratiuni interioare. La concertul eveniment pe care Laura Stoica si trupa ei l-au sustinut in acest week-end in Carrefour Orhideea, Laura

TVR Media a „schimbat-o ” pe Laura Stoica. De data aceasta, la un concert printre rafturi la Carrefour. Si la o sesiune de autografe in raionul de decoratiuni interioare.

La concertul eveniment pe care Laura Stoica si trupa ei l-au sustinut in acest week-end in Carrefour Orhideea, Laura Stoica le-a dat mari emotii organizatorilor. Si mai ales directorului de la Orhideea, un fan infocat al cantaretei.

Ajunsa in Carrefour cu intarizere, Laura Stoica a fost luata pur si simplu pe sus la intrarea in hypermarket decatre niste domni nerabdatori care si-ar fi dorit, se pare, un concert in particular.

Ajutata de paza din magazin, Laura a ajuns in cele din urma la scena amenajata in magazin. Dar ghinion! Nici acum nu putea sa urce pe scena ca sa ii dea drumul concertului, pentru ca intre timp disparuse un membru al trupei – Fasa.

Mobilizare generala! Dar chitaristul nu era de gasit. A fost reperat in cele din urma in compania unor hostesse blonde, care ii explicau la raionul de cosmetice, cum e cu cremele solare. Odata recuperat Fasa, Laura Stoica si-a inceput cantarea. Si i-a captat din prima pe cumparatori, care au executat si un karoke local.

In cadrul concertului din Carrefour, Laura Stoica si-a promovat ultimul CD ” S-a schimbat”, editat in varianta CD/MC, si produs de TVR Media.

Tags: