Laura Teodoru se răcoreşte la piscină (Poze)

Apropo.ro / 21.07.2012, 08:00
Laura Teodoru se răcoreşte la piscină (Poze)
Prezentatoarea ştirilor din sport de la Digi Sport şi-a format un regim de viaţă în care sportul ocupă un loc foarte important. Laura Teodoru mizează pe o alimentaţie sănătoasă, iar înotul este nelipsit din programul ei de întreţinere.

– Eşti prezentatoare de sport. Tu faci sport?
Fac sport de întreţinere, încerc să ajung la fitness de trei ori pe săptămână, fac jogging în parc şi înot de plăcere! Mi-am format un regim de viaţă în care sportul ocupă un loc necesar!
Laura Teodoru– Cum te răcoreşti în perioada caniculară?
Merg la piscină cu fetiţa mea Sophie, amândouă iubim bălăceala, iar senzaţia pe care o simt după câteva ture de bazin este extraordinară. Alteori ne organizăm cu prietenii şi evadăm la munte!

– Cum te menţii? Ţii o dietă anume?
Nu ţin şi nu am ţinut niciodată o dietă! Mănânc sănătos, am încercat în ultimii ani să mă educ şi să elimin alimentele care nu au niciun aport energetic sau proteic. Nu combin la o masă anumite alimente, pâinea a dispărut definitiv şi dulciurile le- am înlocuit cu fructe proaspete sau deshidratate….

– Cât de important este machiajul în viaţa unei femei?
Este important atâta timp cât nu se exagerează şi se face demachierea corect în fiecare seară! Pentru mine machiajul nu mai este de mult o plăcere din cauza profesiei, a machiajului de televiziune zilnic, şi recunosc că în timpul liber doar în mod excepţional mai apelez la trucuri de make-up.

– Ce părere ai despre operaţiile estetice?
Admir femeile care apelează la ele atât pentru înfrumuseţare cât şi pentru a elimina anumite complexe… Acum, la mine, nu e cazul ,dar pe viitor nu exclud ideea unor mici retuşuri…
Laura Teodoru– La final, aş vrea să-mi spui cine este sportivul tău preferat?
Cristiano Ronaldo de la Real Madrid şi Rafael Nadal, regele zgurii.

Dana Popa

Fotografii de Vlad Bâscă