Laurențiu Roșu ar putea obține și cetațenia spaniola

Apropo.ro / 11.09.2004, 14:28
Laurențiu Roșu ar putea obține și cetațenia spaniola
Conducerea clubului Recreativo Huelva intenționeaza sa-l ajute pe jucatorul român Laurențiu Roșu sa obțina și cetațenia spaniola, informeaza cotidianul "Mundo Deportivo". Potrivit sursei citate, conducerea gruparii Recreativo dorește sa-l ajute pe

Conducerea clubului Recreativo Huelva intenționeaza sa-l ajute pe jucatorul român Laurențiu Roșu sa obțina și cetațenia spaniola, informeaza cotidianul „Mundo Deportivo”.

Potrivit sursei citate, conducerea gruparii Recreativo dorește sa-l ajute pe român sa obțina și cetațenia spaniola pentru ca acesta sa nu mai ocupa locul de extracomunitar, lasînd astfel liber un loc pentru viitoarele transferuri. Roșu a semnat, în luna iulie, un contract pe doua sezoane cu gruparea spaniola.

Roșu, în vîrsta de 28 de ani, a evoluat pîna acum la echipele Steaua București (1993-2000) și Numancia (2000-2003), grupare care a promovat în acest sezon în Primera Division. Mijlocașul român are 25 de selecții la echipa naționala, alaturi de care a participat la Euro-2000.

Gruparea Recreativo Huelva a terminat campionatul trecut pe locul șase în Segunda Division.

Mediafax