Laurette a ales ce nume va purta fiica sa

Apropo.ro / 13.10.2011, 11:30
Laurette a ales ce nume va purta fiica sa
Mulatra Laurette Atindehou a ales deja un nume pentru fiica sa. Aceasta si-ar dori ca micuta ei sa se numeasca Serena Louise Maria.

Laurette, insarcinata in luna a saptea, este in culmea fericirii ca va deveni mama pentru prima data. Vedeta are un nume ales pe care ar vrea sa il dea fiicei sale: Serena Louise Maria.

Numele micutei a fost ales doar de Laurette, urmand sa isi convinga sotul, pe Mihai, sa il accepte pentru botez.

Laurette a mai adaugat ca, daca ea alege acum numele fiicei lor, sotul ei va alege numele celui de-al doilea copil al lor, pe care au de gand sa il faca.

Laurette si Mihai

Laurette si Mihai

„Am ales mai multe nume, insa nu m-am hotarat la unul anume. Mie imi place foarte mult Serena Louise Maria. Mie mi se pare ca suna foarte bine. Sa vedem ce spune si Mihai, oricum, am zis ca la urmatorul copil il las pe el sa aleaga numele”, a marturisit Laurette, pentru emisiunea „Povestiri adevarate”, de la AcasaTV.

Cat despre kilogramele acumulate in timpul sarcinii, Laurette marturiseste ca s-a ingrasat 5 kilograme.

„Ultimile analize pe care le-am facut nu au iesit tocmai bine. Am o lipsa de fier si de calciu, dar zic eu ca o sa fie mai bine de acum inainte. […] Domnul doctor mi-a spus ca voi naste in decembrie. Eu cred ca la sfarsitul lui noiembrie, e o fetita foarte activa si da din picioare foarte mult. Vreau sa nasc pe cale naturala, dar nu depinde doar de mine. Ne mai gandim”, a marturisit Laurette la Acces Direct.