Laurette a divorţat de soţul puşcăriaş: „Nu eu am fost cea care am intentat divorţ, eu am vrut să fie bine”

Apropo.ro / 13.06.2018, 12:18
Laurette a divorţat de soţul puşcăriaş:
Zile negre pentru Laurette Atindehou. Ciprian Nistor, soţul închis la Penitenciarul Gherla, a cerut divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean a ajuns la tribunal este infidelitatea nevestei.

Laurette şi Ciprian Nistor au divorţat astăzi, la Judecătoria Sectorului 1. Deşi apropiaţii se aşteptau ca cei doi să mai dea o şansă căsniciei, iată că inevitabilul s-a produs, iar mulatra a devenit din nou o femeie singură.

Laurette, GOALĂ pentru Ion Ţiriac. “Manechinul de ciocolată” arată bine de tot!

Laurette îţi arată cum să faci sex în maşină!

Ce poate să facă Laurette cu sânii! Imagini copleşitoare

“Nu s-a ajuns la nicio concluzie, s-a amânat pentru luna viitoare pentru probe şi pentru tot ce mai trebuie. Din partea lui a fost avocatul, iar eu am fost personal şi cu avocatul. Eu sper să nu se mai lungească şi să se termine. Este un stres, nu este plăcut să vii pe aici şi să aştepţi în fiecare un termen ca să se ajungă la o concluzie. Nu eu am fost cea care am intentat divorţ, eu am vrut să fie bine. Nu cred că a renunţat la acuzaţii, ci trebuie să aducă probe, că aşa se aduce”, a spus  atunci Laurette la Antena Stars.

Laurette s-a căsătorit la Penitenciarul Jilava

Fotomodelul s-a iubit cu Mihai Ştefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiţă căreia mulatra i-a dat viaţă în decembrie 2011. În 2014 relaţia lor avea să se încheie, astfel că cei doi au început războiul, la tribunal, pentru copil. Tot în 2014, ea l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, bărbatul care i-a devenit soţ trei ani mai târziu.

Pe 21 februarie 2017 viaţa ei s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Ciprian Nistor. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost închis afaceristul acuzat de evaziune fiscală.