Laurette, atacată de pelicani la “Serviţi, vă rog!”

De: Nicoleta Nicolae / 14.08.2012, 11:17
Laurette, atacată de pelicani la “Serviţi, vă rog!”
Cea de-a treia ediţie a emisiunii “Serviţi, vă rog!”, difuzată de PRO TV pe 14 şi 15 august de la ora 20:30 nu a fost nici ea lipsită de peripetii.

Trupa vedetelor formată din Laurette, Diana Ion, Jean de la Craiova şi Cătălin Moroşanu i-a dat de furcă lui Nea Mărin, iar de aici şirul întâmplărilor s-a ţinut lanţ.
În încercarea de a avea grijă de animalele de la circ, Laurette a trecut printr-o sperietură nemaipomenită. Vrând să hrănească pelicanii, ea nu a ştiu că peştele trebuie aruncat imediat păsărilor pentru ca altfel ele şi-l iau singure. Pentru că a ezitat, pelicanii au sărit spre mâna ei să-şi ia hrana, moment în care mulatra s-a panicat teribil.
Cea de-a treia ediţie a emisiunii „Serviţi, vă rog!” a fost ocazia perfectă pentru Diana Dumitrescu să-şi demonstreze cunoştintele în scuba-diving. În timpul spectacolului de la circ, a jucat rolul sirenei, iar numărul din cupa imensă cu apă i-a ieşit perfect! De data aceasta, Nea Mărin nu a scăpat prea uşor! Sătui de ordinele lui, vedetele i-au pregătit o „surpriză”!
L-au convins să se urce şi el pe candelabru la care se făceau acrobatţiile în timpul show-ului, ca să vadă cum e. Odată convins, au ridicat candelabru în tavan şi l-au lăsat pe Nea Mărin acolo vreme de vreo 20 de minute. Cum s-a razbunat pe ei după această ispravă, telespectatorii vor vedea marţi şi miercuri la „Serviţi, vă rog!„.