Laurette: „Cred că este un blestem faptul că eu am crescut fără tată şi acum şi eu, la rândul meu, îmi cresc fetiţa singură”

Apropo.ro / 18.01.2015, 10:23
Laurette: „Cred că este un blestem faptul că eu am crescut fără tată şi acum şi eu, la rândul meu, îmi cresc fetiţa singură”
„Cred că este un blestem faptul că eu am crescut fără tată şi acum şi eu, la rândul meu, îmi cresc fetiţa singură”, a spus Laurette la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”.
Frumoasa mulatră a dezvăluit şi care au fost motivele pentru care a decis să păstreze în cele din urmă sarcina, deşi a vrut să renunţe la copil de trei ori. Tânăra regretă însă că nu îşi creşte fetiţa în sânul unei familii unite. „Îmi pare rău că nu m-am căsătorit cu Mihai. A fost dragoste la prima vedere şi noi chiar ne-am iubit. Mă gândesc că poate lucrurile ar fi stat altfel. Sunt sigură că Mihai încă mă iubeşte”, mai declară Laurette, care nu exclude posibilitatea unei împăcări cu tatăl copilului ei. 
 
Foto: Antena Stars
 
Viaţa lui Laurette nu a fost niciodată uşoară, nici măcar în copilărie, când tratamentul la care era supusă de ceilalţi doar pentru că avea culoarea pielii diferită era foarte dureros. „Când eram mică, mă uitam în oglindă şi mă întrebam de ce toţi mă privesc de parcă sunt un extraterestru printre oameni. Mie îmi plăcea ce văd. Îmi spuneam singură că sunt frumuşică”, povesteşte emoţionată Laurette.