Laurette își pune silicoane! Vrea un bust de invidiat

Apropo.ro / 16.05.2012, 12:00
Laurette își pune silicoane! Vrea un bust de invidiat
Mulatra Laurette Atindehou va face o operație de mărire a sânilor, în septembrie. Vrea să aibă un bust mai tare decât al Nicoletei Luciu sau al Adinei Barbu.

Laurette își va pune silicoane de 600 ml, la operația pe care o va suferi în septembrie 2012. Se va opera la același doctor la care a fost și Nicoleta Luciu.

Mulatra a suferit deja o intervenție chirurgicală, în 2010, când și-a făcut primul implant de 410 ml. Atunci ea își dorea unele mai mici, dar nu se potriveau fizicului ei.

Laurette vrea să facă această operație pentru a-și remodela bustul, având în vedere că este mămică. A slăbit 29 de kilograme de la naștere până în prezent, iar sânii mari i-ar oferi un fizic de invidiat.

Vedeta a fost sfătuită de medici să își facă doar un lifting, după naștere, însă nu este de acord cu acest lucru. Nu vrea să rămână cu cicatrice la vedere.

Laurette a căutat un alt medic, care să fie pe aceeași lungime de undă cu ea și să accepte dorința sa. Ea va merge la același doctor care s-a ocupat de bustul Nicoletei Luciu.

„Nu mi-aș fi schimbat așa de repede silicoanele. Când alăptezi, sânii se lasă și nu pot sta cu ei așa. Aș vrea 600 ml, dar medicii nu prea vor să mă opereze”, a declarat Laurette.