Lauryn Hill a ieșit din închisoare și a lansat piesa „Consumerism” (Audio)

De: Gabriela Voicu / 06.10.2013, 13:00
Lauryn Hill a ieșit din închisoare și a lansat piesa
Cântăreața americană Lauryn Hill, fostă componenta a trupei Fugees, sărbătorește eliberarea din închisoare cu o nouă melodie, "Consumerism", care va fi introdusă pe noul său album, "Letters from Exile".

Cântăreața americană Lauryn Hill, fostă componenta a trupei Fugees, sărbătorește eliberarea din închisoare cu o nouă melodie, „Consumerism”, care va fi introdusă pe noul său album, „Letters from Exile”.

Într-o postare pe pagina sa de Tumblr, Hill a scris: „«Consumerism» este o parte din materialul discografic pe care încercam să îl termin înainte de a… .Am simțit nevoie de a discuta despre paradigmele politico-sociale și culturale, așa cum le-am văzut eu. Nu am putut să văd știrile recente, așadar nu știu tot ce s-a întâmplat. (…) Nu îmi imaginez că nu ar putea fi relevant. Mesajele de genul acesta își găsesc audiența sau audiența găsește mesajul”.

Lauryn Hill va trebui să mai petreacă trei luni de arest la domiciliu și nouă luni de eliberare condiționată.

Ea și-a ispășit pedeapsa în închisoarea federală din Danbury după ce a recunoscut că este vinovată, anul trecut, fiindcă nu și-a achitat impozitele datorate fiscului american și mai ales pentru că nu a declarat veniturile de 1,8 milioane de dolari obținute între anii 2005 și 2007.