Lavinia lansează un nou single: „Povești cu zâne” feat. Kaira

Apropo.ro / 10.12.2013, 17:30
Lavinia lansează un nou single:
În pragul Sărbătorilor de Iarnă, Lavinia lansează un nou single intitulat "Povești cu zâne"

După ce a cucerit topurile din mai multe țări europene, iar piesele ei au fost licențiate în Spania, Turcia, Grecia, Rusia, etc, Lavinia se întoarce acasă, în atenția publicului din România cu un nou single în limba română, „Povești cu zâne” feat Kaira.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Produs în studiourile Kazibo Music de către Alex Pelin și Ovidiu Baciu, „Povești cu zâne” marchează un nou început pentru Lavinia, dar și o schimbare de stil muzical. Artistă se maturizează din punct de vedere profesional astfel că a optat pentru o baladă sensibilă cu un mesaj puternic care să ajungă direct către sufletele ascultătorilor.

Pentru mine anul care tocmai se încheie a fost un an al provocărilor și un an în care am învățat foarte mult! Mi-am dorit să îmi surprind fanii din România care așteptau din partea mea o piesă în limba romană. „Povești cu zâne” mi-a plăcut de la prima ascultare pentru că este o piesă sinceră în care se poate regăsi orcine și pentru că îmi era dor să cânt în limba romană!a declarat Lavinia.

Lavinia este una dintre cele mai longevive cântărețe de pe piața muzicală autohtonă, având peste 10 ani de carieră, timp în care a lansat nenumărate single-uri și videoclipuri. S-a făcut remarcată datorită timbrului special și a știut constant să se joace cu imaginea ei în funcție de stilul muzical abordat.