Lavinia: „Nu ai nevoie de un act ca sa fii fericit pe deplin”

De: Mia Nicolescu / 23.08.2011, 09:14
Lavinia:
Echipa Showbiz.ro a stat de vorba cu frumoasa cantareata Lavinia Parva. Ce planuri de viitor are si cum ii merge pe plan sentimental, cititi in interviul acordat.

Dupa destramarea trupei Spicy, cariera muzicala a Laviniei Parva a fost cu adevarat infloritoare. Intre timp a participat la „Dansez pentru tine”, s-a cuplat cu fotbalistul Ianis Zicu si acum este singura… si asteapta barbatul care sa o duca in fata altarului.

Showbiz: Ce urmeaza pe plan muzical? Care dintre piesele tale crezi ca se va asculta si peste hotare?

Lavinia Parva: Deja lucrez la doua melodii noi, una dintre ele va fi lansata luna viitoare. Sper ca urmatorul meu album sa fie o surpriza pentru toti fanii mei! Am avut de curand un turneu de promovare in orasele mari pentru cea mai noua piesa,”La musiquita”, iar concertele continua. „La musiquita” a fost foarte bine primita de publicul roman. Sper ca se va asculta si in strainatate.

Showbiz: Esti implicata intr-o relatie in prezent?

Lavinia Parva: Nu, momentan sunt singura.

Showbiz: Ai fost vreodata tentata sa dai o noua sansa relatiei dintre tine si fotbalistul Ianis Zicu? Erati un cuplu frumos.

Lavinia Parva: Nu s-a pus problema unei alte sanse din partea mea, pur si simplu nu ne-am mai inteles si ne-am despartit. Amandoi am ajuns la concluzia asta.

Lavinia si manechinii lui Botezatu

Citeste continuarea interviului pe Showbiz.ro!