Lavinia Pârva: “Atitudinea m-a ajutat mereu să înving”

Apropo.ro / 08.08.2012, 08:00
Lavinia Pârva: “Atitudinea m-a ajutat mereu să înving”
Lavinia Pârva, fostă Miss Timişoara şi Miss Litoral, spune că este deschisă să facă totul pentru frumuseţe.

lavinia parva– A venit primăvara. Ce faci pentru un tonus bun în perioada asta?
Dansez foarte mult. Este mai bine decât să fac sport, pentru că aici nu sunt eu cea care pune punct antrenamentului şi zice „stop” când nu mai poate, ci mă opresc atunci când consideră coregraful că trebuie. La dans învăţ lucruri noi care-mi prind bine în meseria mea, lucuri bune şi pentru corpul meu.

– Spune-mi 3 reguli obligatorii de frumuseţe.
Sportul, odihna şi gândirea pozitivă.

– Ai fost Miss Timişoara şi Miss Litoral. Care crezi că au fost şi sunt atuurile tale?

Eu cred că atitudinea, pentru că sunt convinsă că în concursuri au fost fete la fel de frumoase sau poate mai frumoase decât mine, însă atitudinea m-a ajutat mereu să înving.

– Dacă ai putea schimba ceva la tine, ce ar fi?
N-aş schimba nimic, sunt mulţumită de mine, însă dacă voi simţi vreodată nevoia să schimb ceva, nu aş spune nu operaţiilor estetice, dacă asta m-ar face să mă simt mai bine.

– Ce faci atunci când trebuie să scapi de câteva kg în plus?
Mă abţin de la mâncare, încerc să nu mai mănânc seara, iar dacă e cazul să slăbesc mai multe kg, ţin dietă, în special cea disociată. Dacă mai am timp să merg şi la sală, atunci rezultatul este cel aşteptat.

– Eşti dependentă de un produs cosmetic anume?
De blush-ul de obraz. Chiar dacă nu am timp să mă machiez ziua, înainte de a ieşi din casă, mă „îmbujorez” cu puţin blush în obraji.

– Te-ai gândit vreodată să-ţi schimbi culoarea părului?
Da, de multe ori, am şi încercat şi am constatat că cel mai bine îmi stă cum m-a lăsat natura, brunetă. N-am nicio şansă să-mi schimb culoarea şi să mă avantajeze, am verificat, aşa îmi stă cel mai bine.

– Ce nu ai face niciodată pentru frumuseţe?
Nu aş spune NU. Dacă ar fi să-mi facă bine un lucru, l-aş face cu cea mai mare încredere. Eu încerc să mă menţin cât mai mult timp, însă dacă va fi nevoie de o schimbare, dacă voi simţi eu nevoia să fac o schimbare, o voi face fără reţineri.